Antalya’nın Finike ilçesine bağlı Sahilkent mahallesinde 4 bin Metre kare kapalı alanda Temmuz ayı itibariyle, 400 kalem ürün çeşidi, 12 Servis aracı 20 Personeliyle Kumluca ve Finike bölgesinde hizmet vermeye başladı. Demir İçecek Bölge Bayii açılışına, Coca Cola Akdeniz Bölge Satış Müdürü Can Beneskenazi, Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Profesörü Ayhan Orhan, Finike Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Kumluca Belediyesi iştirak şirketi Sarnıçtepe Müdürü Şükrü Bacaksız, Davetliler ve basın mensupları katıldı.

Demir İçecek

Açılış konuşması yapan Demir İçecek Limited Şirketi sahibi Murat Demir; “Sevgili Ailem, Sevgili ekip arkadaşlarım, Dostlarım, büyüklerimiz hepiniz hoş geldiniz. 17 yıl Coca Cola’da çalıştıktan sonra şimdi yine ailenin bir parçası olarak kendi kanatlarımız ile uçmaya çalışacağız. Amacım, motivasyonum her zaman tüm paydaşlarım için değer yaratmak. İnşallah hepimiz için faydalı olan güzel bir seyahate çıkıyor olacağız. Sizlerin burada olması manevi olarak bana güç veriyor. Çok çok teşekkür ediyorum hepimizin için hayırlısı olsun” dedi.

Demir İçecek

Kurdele kesimi ile yapılan açılış sonrası verilen kokteylde, Demir İçecek Limited Şirketi sahibi Murat Demir, tek tek masaları dolaşarak davetliler ile ilgilendi. Tebrikleri kabul etti.

Demir İçecek

Demir İçecek

Demir İçecek