Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Aksu’da, Uçak Bakım Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Kaymakam Aydın Ergün, kamu kurumlarının amirleri ve muhtarlarla toplantı yaptı. 
Toplantıya Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de  katıldı.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün'den ilçe hakkında brifing alan Vali Karaloğlu, kurum amirlerine soru sorarak bilgi aldı. Vali Münir Karaloğlu, ilçenin sorunlarını masaya yatırarak çözüm bulmak için toplandıklarını söyledi. 
Kaymakam Aydın Ergün'ün ilçede spor salonlarının yetersiz olduğunu belirtmesi üzerine Vali Karaloğlu, “Okul spor salonları sadece okulların değil bulundukları mahallenin spor salonlarıdır. 'Okullar Hayat Olsun' projemiz vardı. Bunun amacı okul binaları ve spor salonlarını halkın kullanması içindi. Okullar öğrencinin olmadığı durumlarda halkın kullanımına açık olacak. Salonlar zaten gençlerindir. Hiçbir okul müdürü salonu saat 5'te kapatıp evine gidemez. Son talimatım olsun, spor salonları halkın kullanımına açık tutulacak" dedi. 
Vali Karaloğlu, il ve ilçe milli eğitim müdürleri ile diğer yetkililerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini, okul spor salonlarının sadece okullara ait olmadığını vurguladı.

Muhtarların şikayetlerini dinleyen Vali Karaloğlu, sera atıklarını atacak yer bulamadığını belirten bir muhtara, “Kurşunlu Şelalesi'nin yakınına çöpü sakın depolamayın. Sera atıklarını katı atık bertaraf sistemiyle çözülmesi gerekiyor. Bütün Antalya genelinde sera atıklarıyla ilgili sıkıntı var. Kumluca'da bu sera atıkları için tesis yapıyorduk, ancak FETÖ'ye takıldı, yarım kaldı. Büyükşehir Belediyesi'nin buna çözüm bulması gerekiyor. Sera atıkları zengin çöplerdir" diye konuştu.
Aksu'da yer alan 229 parsel ile ilgili imar sorunu hakkında da bilgi alan Vali Karaloğlu, “229 parselde yeni yerleşmelere izin vermeyin. Uyanıklara fırsat vermeyin. Emniyetimiz konuyu takip etsin, yeni evler yaptırmayın" dedi.
Vali Karaloğlu daha sonra Aksu Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Şahin’in makamında gerçekleştirilen Milletvekili Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in de katıldığı koordinasyon toplantısına başkanlık etti.