Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonuna Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, Genel Müdür Salim Yılmaz, Başhekim Yardımcısı Atilla Karataş, hastane personeli ve çalışanların aileleri katıldı. 

İftar yemeğinde konuşan Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, hastane olarak Batı Antalya'da yaşayan güzel insanlara sağlık hizmeti sunmak amacıyla çıktıkları yolda, bir yılı aşkın bir süredir güzel, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Bu çalışmalarda en büyük destekçilerinin hastane çalışanları ve onların özverili aileleri olduğunu ifade eden Öztekin, “Özel Medikum Hastanesi personeli idari kadrosu, hekimi, yardımcı sağlık çalışanları, diğer hizmet birimleri ve çalışanların aileleriyle büyük bir ailedir. Bugün burada bunu çok güzel bir şekilde görüyoruz. Bu büyük ailenin güzel fertleri olarak hizmet vermeye başladığımız andan itibaren kısa sürede çok yol kat ettik. Bu sürede başarılı çalışmalarımızda personellerimiz başta olmak üzere onların ailelerinin katkısı çok büyüktür. Bugün burada bu büyük ailemizi bir araya getirmek, Ramazan ayının ramet, bereket ve feyzinden yararlanmak için bu iftar organizasyonunu düzenledik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek bizler için daha güzel olacak, sizlerle birlikte bölgemize daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Ben tekrar iftar davetimize katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum, aifyet olsun.” dedi.