Kişiye özel tasarım pırlanta küpe hizmeti veren Mercan Ziya Göral, kadınların her zaman severek takacağı, özel günlerde ve davetlerde kullanacağı ürünleri üretmek için var gücüyle çalışmaktadır. Müşteri odaklı ve tasarım çevresinde geliştirdikleri ürünleri, standart kalıpların dışında ve zevk odaklı olarak üretilmektedir. Kibar, zarif ve kulaklarda parıltısıyla göz alacak, özel üretim küpeleri hem güvenilir hem de uygun fiyata işletmeden sipariş edebilirsiniz.

Özel Tasarımlar

Tasarım pırlanta küpe çeşitleri arasında elmas küpeler, incili küpeler, renkli taşlı küpeler ve tek taşlı küpeler bulunmaktadır. Ürün alanı geniş olan işletme, her bir tasarımını ince ince üzerinde durarak ortaya çıkartmak ve müşterilerine sunmaktadır. İşçilik konusunda özenle çalışan şirket, zarif detaylara sahip, ham elmas, kesilmiş elmas küpelerle de hizmetlerini genişletmektedir.

Özel tasarım pırlanta küpe tek taş küpe olarak da işletmeden satın alınabilir. Günlük kullanımda, kulaklarınızda kibarlığıyla parlayacak özel ürünlere işletme üzerinden sahip olabilirsiniz. Prenses kesim, tek taş kesim gibi seçeneklerle çeşitlendirilmiş ürünler, her birinde özen ve el emeği barındırmaktadır.

El Emeği Küpeler

Özel yapım pırlanta küpe

 incilerle süslenmiş modellere de sahiptir. Özellikle kibar ve zarif olan kadınların vazgeçemediği incili küpeler, işletmeden bir benzeri daha olmadan satın alınabilir. Özel işçiliklerinin yanında kaliteli ham madde kullanımı da ürünlerinin parlamasına yardımcı olmaktadır. Damla kesim, prenses kesim gibi yöntemlerle oluşturulmuş pek çok ürünü bulunan işletme, renkli küpeleriyle de göz önüne çıkmaktadır.

Daha detaylı bilgi için: https://www.korfezgazete.com/ozel-tasarim-kolye-ne-zaman-satin-alinmalidir/

Mercan Ziya Göral ile iletişime geçmek için: https://www.instagram.com/mercanziyagoral/