Isparta-Antalya karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kaza, saat 16.00 sıralarında Kazak Tünelleri mevkisinde meydana geldi.  Henüz sürücüleri belirlenemeyen iki otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından 2 yaralı araç içinde sıkıştı. Kazanın haber verilmesiyle birlikte olay yerine ulaşan 112 Acil Yardım Ekipleri, sıkışan yaralıları Ambulanslar ile Isparta'daki hastanelere sevk etti.

Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Çırak ile 2 diğer yaralı Isparta Şehir Hastanesi'ne, 5'i ise Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Çırak (38) sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye sevk edilen Ramazan Uysal, Akif Uysal, İsmail Çelik, Birsel ve Şevket Dağtekin ile çiftin 2 çocuklarının aralarında bulunduğu yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kapanan yol araçların oto kurtarıcılar ile yoldan kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.