Antalya Barosuna bağlı stajını tamamlayan genç Avukat Yaprak Arslan düzenlenen törende Avukat cübbesini giydi. Adrasanlı işadamı Tahir Arslan ve Neslihan Arslan çiftinin çocukları olan Yaprak Arslan’ın  cübbe giyme töreni Antalya Barosu toplantı salonunda gerçekleşti.Törene Antalya Barosu  Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukatlar ve genç Avukat’ın ailesi katıldı.

Yaprak Arslan Avukatlık Cübbesini Giydi

Turizimci Tahir Arslan, "Kızım Yaprak Arslan bugün Avukatlık ruhsatını aldı ve cübbe sini giyerek Avukatlık mesleğine ilk adımını attı. Allah'ım yolunu açık etsin." dedi
 Yaprak Arslan Avukatlık Cübbesini Giydi
Son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Av. Yaprak Arslan yaptığı açıklamasında :” Staj dönemi boyunca üzerinde büyük emeği olan Antalya Barosu  Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez’e, Büroda birlikte görev yaptığı üstadları Av. Aziz ÇETİN, Av. Fevzi DERSUNELİ,Av. Fatih ARDIÇ ,Av. Eda YALDIZ ÇETİNKAYA ,Av. Pınar SARIER ve  arkadaşlarına teşekkür ederek bugün itibari ile başlayan Avukatlık mesleğini en doğru biçimde yapmak adına büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüreceğinin altını çizerek bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ailesine şükranlarını sundu. 
Av. Yaprak Arslan  ayrıca cübbe giyme töreninde yanında yer aldıklarından dolayı da tüm sevdiklerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Yaprak Arslan Avukatlık Cübbesini Giydi
Arslan’ın cübbe giyme töreni bu mutlu anı ölümsüzleştirmek üzere fotoğraf çekimi ile son buldu.