ANTALYA

Antalya’da asayiş operasyonu: 236 kişi yakalandı!

Kasten öldürme, ci*ns*el saldırı, dolandırıcılık, yağma ve te*rör örgütü üyeliği gibi suçlardan aranan 236 şüpheli, Antalya’da gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda gözaltına alındı.

Abone Ol

Antalya’da emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda, aralarında “kasten öldürme, cinsel saldırı, dolandırıcılık, yağma ve terör örgütü üyeliği” suçlarından arananların da bulunduğu 236 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda firari suçlu tespit edilerek yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yetkililer, Antalya genelinde suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

{ "vars": { "account": "G-D88DGY52YP" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }