Antalya’nın Alanya ilçesinde kaçak kulübesi yıkılan kadın, pompalı tüfekle park halindeki araçlara ardından belediye binasına ve bir kıraathaneye rastgele ateş açtı. Olayda 1’i zabıta 3 kişi yaralandı. Motosikletiyle kaçan kadın jandarma tarafından yakalandı.
Olay, saat 16.00 sıralarında Alanya’nın Avsallar Mahallesi’ndeki balıkçı barınağında başladı. Alanya Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Ö.T. (40) isimli kadının kaldığı kulübe, kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. İddiaya göre, kulübesinin yıkıldığına öfkelenen kadın, kendisini şikayet ettiğini düşündüğü park halindeki kişilerin araçlarına pompalı tüfekle art arda ateş açtı. O sırada oradan bulunan ve saçmanın hedefi olan A.Y. (49) ve M.Ü. yaralandı.
Belediye binasını pompalı tüfekle bastı, olay güvenlik kamerasına yansıdı
Durumu ağır bir kişi Antalya’ya sevk edildi
Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların 2’sinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, durumu ağır olan A.Y. ise Antalya’ya sevk edildi.
Sıkıştırılarak yakalandı
Kaçan şüpheli kadın bir süre Okurcallar Mahallesi’ndeki bir oto tamirhanesine de ateş açtığının ihbarını alan jandarma ekiplerini harekete geçti. Motosikletiyle kaçan kadın jandarma tarafından sıkıştırılarak yakalandı. Olayda kullandığı pompalı tüfek ve üzerinde çıkan 2 bıçakla gözaltına alınan Ö.T.’nin karakoldaki işlemleri sürdüğü öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 10:43