Kaş'ta elleri ve yüzü yanmış ceset bulundu
Antalya’nın Kaş ilçesinde bir parktaki tuvaletin çatısında elleri ve yüzü yanmış erkek cesedi bulundu.
ASAYİŞ
23.09.2018, 14:40 23.09.2018, 21:37

Edinilen Bilgiye Göre Olay, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi Kışla mevkisindeki bir parkta öğle saatlerinde meydana geldi.
Parktaki tuvaletin çatısında hareketsiz bir şahsın yattığını görenler durumu 112 Acil yardım Merkezi ve jandarma ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil yardım Merkezi ve jandarma ekipleri, üzerinden Onur Torunoğlu isimli kimlik çıkan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
Elleri ve yüzünde aşırı derecede yanıklar olduğu gözlenen şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kumluca ilçesinde yaşayan Onur Torunoğlu’nun eşi tarafından hakkında kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi. Jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Namaz Vakti
02 Temmuz 2022
İmsak | 03:51 | ||
Güneş | 05:35 | ||
Öğle | 13:06 | ||
İkindi | 16:57 | ||
Akşam | 20:28 | ||
Yatsı | 22:04 |