Antalya’nın Korkutel İlçesi’nde yazlık evde karı ve kocanın aynı oda içerisinde cansız bedenleri bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede çiftçin, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tahmin ediliyor.

Olay, Korkuteli İlçesi İmrahor Mahallesi’nde dün yaşandı. Edinilen bilgiye göre; kış aylarında Serik ilçesinde oturan ancak Korkuteli ilçesinde yazlıkçı olarak kalan Veli Dinçer (70) ve Dursun Dinçer (63) çiftine Antalya’da sigortacılık yapan oğulları Özgür Dinçer ile öğretmenlik yapan kızları ulaşamadı. Bunun üzerine mahalleye giden oğul Özgür Dinçer anne ve babasını kaldığı evi açtı. Çift aynı oda içerisinde hareketsiz halde bulundu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından eve jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık çalışanları tarafından kontrolleri yapılan çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

Zehirlenme olduğu tahmin ediliyor

Ekipler tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemede yaşlı çiftin sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tahmin ediliyor. Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak geniş çaplı inceleme başlattı. Cenazeler işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsini ardından alınan çiftin cenazeleri İmrahor Mezarlığı’nda yakınları ve sevenlerinin katılımı ile toprağa verileceği öğrenildi.