Antalya’da 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın, sürücülerden bir tanesinin kavşakta dönerken bir anda karar değiştirmesi sonucunda meydana geldiği kayıtlara girdi.

Kaza, Manavgat ilçesi Sorgun Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antbirlik istikametinden otogar istikametine seyir halindeki Ahmet G’nin kullandığı otomobil ile MATSO istikametinden Sorgun bulvarına çıkan Burak B.’nın kullandığı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada Hatice G., başını cama çarparak yaralandı. Yaralı Ahmet G., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Kaza anı, kavşakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, MATSO istikametinden Sorgun Bulvarına çıkmakta olan otomobilin sürücüsünün, önce otogar istikametine dönmek istemesi, sonra ani bir kararla direk devam etmek istediği, bu kararsızlığın kazanın oluşmasında etken olduğu gözlendi.