Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Kartalkaya'daki yangın) 22 Ocak 2025 Çarşamba günü yurdumuzda ve dış temsilciliklerimizde güneşin batışına kadar bayraklarımız yarıya çekilecektir"

*Cumhurbaşkanı Erdoğan:*

(Kartalkaya'daki yangın) Böyle bir facianın yaşanmasına sebep olanlar, ihmali ve kusuru olanlar hukuk önünde bunun hesabını verecektir.

22 Ocak 2025 Çarşamba günü yurdumuzda ve dış temsilciliklerimizde güneşin batışına kadar bayraklarımız yarıya çekilecektir.

Üniversiteliye 15.162 TL! İŞKUR Gençlik başvuruları başladı Üniversiteliye 15.162 TL! İŞKUR Gençlik başvuruları başladı

Gün siyaset yapma değil, dayanışma, bir ve beraber olma günüdür. Siyaset, medya, yerel yöneticiler dahil herkesten vatandaşımızın acısına hürmet bekliyoruz.