Hastaneye kaldırılan genç işçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gece Vardiyasında Can Pazarı
Kaza, Çorlu Zafer Mahallesi’nde bulunan bir sanayi atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Emre Dönmez çalıştığı sırada dengesini kaybederek aktif durumdaki lazer kesim makinesine sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dönmez, kısa süre sonra yaşamını yitirdi.

Serada Can Pazarı: Elektrik Akımına Kapılan İşçi Öldü
Serada Can Pazarı: Elektrik Akımına Kapılan İşçi Öldü
İçeriği Görüntüle

Soruşturma Başlatıldı
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Savcılık, iş yerinde gerekli iş güvenliği önlemlerinin alınıp alınmadığını araştırmak üzere soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, iş kazasının detaylarını netleştirmek üzere çalışmalara devam ediyor.

İş Güvenliği Tartışması Yeniden Gündemde
Yaşanan bu acı olay, sanayi bölgelerinde çalışan işçilerin karşı karşıya kaldığı iş sağlığı ve güvenliği eksikliklerini bir kez daha gündeme getirdi. İşçi sendikaları ve meslek odaları, gerekli önlemlerin alınmaması durumunda benzer ölümlerin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak denetim çağrısı yaptı.

Muhabir: Selin Yıldırım