Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Kapsamımda Demre Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet gümrükçü, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mesut Dikili,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, sporcular ve sporseverler katıldı.

34-38 Kg Minikler Kategorisinde İsmail Barış Çetin birinci, Yusuf Emre Yıldırım ikinci olurken, Efe Açık ve Burhan Uzun üçüncülüğü paylaştılar.

44 Kg Minikler Kategorisinde Mehmet Avcı birinci, Mehmet Ali Sarıgedik ikinci olurken, Sabahattin Karapınar ve Mustafa Akgün üçüncülüğü paylaştılar.

51 Kg Yıldız Kategorisinde Halil Ceylan birinci, Emir Boztepe ikinci olurken,  Zafer Çelik ve Yusuf ali Sarıca üçüncülüğü paylaştılar.

52 Kg Minikler Kategorisinde Kadir Eren Atlı birinci, Eren Bilgiç ikinci olurken, Nuh Avcı ve Kerem Akdağ üçüncülüğü paylaştılar.

60 Kg Yıldız Kategorisinde Talha Koray Gümüş birinci, Serkan Karakaş ikinci olurken, Hasan Kaban ve Sinan Çetin üçüncülüğü paylaştılar.

60 Kg Genç Kategorisinde Mustafa Alahabalı birinci, Yusuf Yavaşer ikinci olurken, Mehmet Özkan ve Recep Keskin üçüncülüğü paylaştılar.

77 Kg Genç Kategorisinde Tunahan Hasar birinci, Musa Kerim Kaya ikinci olurken, Sonaer Tunç ve Faik Sarıca üçüncülüğü paylaştılar.

80 Kg Yıldız Kategorisinde Serhat Atalay birinci, aydın Yılmaz ikinci olurken, Kürşat Erdoğan ve Aslan Arda Koyunca üçüncülüğü paylaştılar.

Derece alan sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.