Yüzlerce araçla Konvoy halinde Beymelek Mahallesine ulaşan vatandaşlar, Başkan Topcu’nun mitingine katılarak gövde gösterisi yaptı. Konvoy nedeniyle trafik sıkışırken, miting alanında vatandaşlar Süleyman Topcu’ya sevgi gösterisinde bulundular. Alanda yer bulmayan vatandaşlar çatılara çıktılar. 

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından Başkan Topcu, meclis üyesi adaylarını tanıttı, Ak Parti Ve MHP Demre ilçe Başkanlarına ve gösterilen ilgi için vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Cumhurbaşkanımızın desteği tam, teşekkür ediyorum! Daha Demre’de yapacak çok işlerimiz var diyen Başkan Süleyman Topcu, “Yarım kalan işlerimizi tamamlamak istiyoruz. Yarım kalan Limanımızın hayata geçmesi, Cumhurbaşkanımızın söz verdiği 3'üncü havalimanının hayata geçmesi, Finike’den, Demre’den Kaş’a kadar yolumuzun daha iyi hale getirilmesi için sahil yolumuzu yapmak için tekrar adayız. Bunlar bölgemiz ve bölge turizmimiz için son derece önemli. Soğulsun Cumhurbaşkanımız destekleri ile inşallah bir dahaki döneme tam anlamlıya dört dörtlük bir şehir için var gücümüzle tüm ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Dördüncü dönemde hizmet aşkı ile çalışmalara devam edeceklerini de dile getiren Başkan Topcu, “ Belediye Başkanlığı görevime vatandaşlarımızın isteği ile 2004 yılında başladım. Sağ olsun vatandaşlarımız bize bu yetkiyi veriyorlar. Çok güzel hizmetler yaptık. Çok ciddi çalışmalara imza attık. Sel Demre ilçemizde bazı mahallelerimizi adeta esir almıştı. Bu sorun artık ortadan kalktı bu yıl güzel bir kış geçirdik bol bol yağmur yağdı. Yaptığımız tüneller ile bu sorunları çözdük sel risli Allahın izniyle tamamen ortadan kalktı artık. Yine Çevreli Mahallemizde sele karşı büyük bir tünel yaptık. Yüksekokulumuz hayata geçti. Okullarımıza yardımlar yaptık. Hastanemizi yaptık. Bu bakımdan yerel yönetim olarak hükümetimiz ile berber çalışarak güzel işlere imza atıyoruz” dedi. 

Girdikleri tüm seçimlerde kavgasız ve gürültüsüz bir seçim geçirdiklerini ve seviyeli bir seçim için ne gerekiyorsa yaptıklarını da dile getiren Süleyman Topcu, “ Ben ciddi bir esnaf ve ciddi bir siyasetçiyim. Çocukluğumdan beri siyasetin içindeyim. Üç dönemdir başkanlık yapıyorum hiçbir siyasi parti ile en gücük bir sıkıntımız olmadı. Çünkü Süleyman Topcu’nun olduğu yerde kavga olmaz. Rakip adayın ‘Demre’de bir şey yapılmamış, üretilmemiş’ sözlerine tabii ki tepki ve cevabımız olacaktır. Karşı adayımız daha iki aydır Demre’ye geldi. Tabii ki bizim neler yaptığımızı görmemiştir ve bilmemesi de doğal. Eğer bizim neler yaptığımızı merak edip bir araştırıp bakarlarsa Demre’ye ne kadar çok hizmet bıraktığımızı görürler. Demre halkımız seçimlerde kimi seçeceğini, kime yakın oluğunu çok iyi biliyor. Biz gerçekten diğer aday arkadaşımıza da başarı dileklerimizi yolluyoruz. Ebetteki herkesin Belediye başkanı olmaya hakkı var. Ama kavgasız ve gürültüsüz yalansız dolansız hedeflere varmak gerekiyor. Seçimden sonra yine biz bu ilçede yaşayacağız. Hep beraber yaşayacağımızı unutmamak gerekiyor. Kavgadan tarafa değil her zaman barıştan yanayız” dedi.