Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi’nde sabah saatlerinde korkutan bir sarsıntının meydana geldiğini duyurdu. Yapılan resmi açıklamaya göre, saat 06.54’te merkez üssü Ege Denizi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Yerin 15 Kilometre Derinliğinde Gerçekleşti

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından paylaşılan verilere göre, sarsıntı yerin 15 kilometre derinliğinde yaşandı. Deprem, kıyı şeridine yakın bölgelerde hafif şekilde hissedilirken, kısa süreli bir tedirginliğe yol açtı.

Can ve Mal Kaybı Bulunmuyor

Sarsıntının ardından ilgili kurumlar tarafından bölgede hızlı bir saha taraması gerçekleştirildi. Yetkililerden alınan ilk bilgilere göre, deprem nedeniyle bölgede herhangi bir can kaybı, yaralanma ya da mal kaybı yaşanmadı. Durumun normal seyrettiği ve olumsuz bir ihbarın ulaşmadığı bildirildi.

Kurban Bayramı Teşrik Tekbiri Ne Zaman Başlar, Nasıl Getirilir? 2026 Diyanet Teşrik Tekbiri Getiriliş Şekli ve Anlamı!
Kurban Bayramı Teşrik Tekbiri Ne Zaman Başlar, Nasıl Getirilir? 2026 Diyanet Teşrik Tekbiri Getiriliş Şekli ve Anlamı!
İçeriği Görüntüle

Bölgemizdeki ve komşu kıyılardaki anlık gelişmeleri, sıcak gelişmeleri ve en güncel Kumluca haberleri seçeneklerini yakından takip etmek için Batı Akdeniz TV’yi izlemeye devam edin.

Kaynak: Batı Akdeniz Haber Ajansı