GAZİANTEP (İGFA) - “Gaziantep’in Bayrak Şehidi Şahin Bey’e Mektup” ve “Gaziantep ve Gaziantep Savunması Temalı Rap Müziği Yarışması” adlı organizasyonlarında derece alan isimlerin ödüllerine alması için Meclis Toplantı Salonu’nda tören gerçekleştirdi. Törende rap şarkılarını seslendiren yarışmacılar büyük bir beğeniyle dinlenirken Şahinbey için yazılan mektuplar okunduğu sırada ise salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Antep Harbi’nin 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde hayata geçirilen “Gaziantep’in Bayrak Şehidi Şahin Bey’e Mektup” yarışmasında 12-17 yaş ile 18 yaş ve üzeri kategorilerinde toplam 512 katılımcı mektup gönderdi.

İki kategoride kabul edilen yarışmada; 12-17 yaş arası grupta toplamda 414 kişi, 18 yaş ve üstü grupta ise 98 kişi mektubunu kaleme aldı. 12-17 yaş arası kategoride, Derya Gülerim birinci olurken Gülerim’i, İlayda Gümüş ve Elif Tabur takip etti. 18 yaş ve üstü kategoride de Yunus Emre Kurt birinci sıraya yerleşirken Kurt’u Ahmet Şahin ve İbrahim Halil Karababa izledi.