Olay, 20 Haziran 2025 Cuma gecesi saat 03.00 sıralarında Kayalar Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi.

İddiaya göre, gece arkadaşlarıyla eğlenen genç kadın, eve dönüşlerinin ardından misafirlerini uğurlamak üzere balkona çıktı.

Bu sırada dengesini kaybeden Ekinci, 5. kattan zemine düşerek ağır şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ancak yapılan ilk müdahalelerde, Ekinci’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Yapılan işlemlerin ardından, Esra Ekinci'nin naaşı memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesi Çiğdemli Mahallesi’nde defnedildi.

Polis ve savcılık ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

9 Temmuz 2025 Çarşamba Nöbetçi Eczaneler!
9 Temmuz 2025 Çarşamba Nöbetçi Eczaneler!
İçeriği Görüntüle

İlk incelemelere göre, alkol kullanımının denge kaybında etkili olabileceği değerlendirilirken, balkon korkuluklarının yüksekliği ve dairenin yapısal güvenliği gibi detaylar da teknik ekipler tarafından araştırılıyor.

Muhabir: Berfin Işık