Kılıçdaroğlu’nu geçmişte en çok eleştiren gazetecilerden biri olduğunu hatırlatan Selvi, “Ama Kılıçdaroğlu’na yapılan hakaretler kanıma dokundu” ifadeleriyle dikkat çekti.
“Çalmadı, Çırpmadı, Dürüst Adamdı”
Selvi yazısında, Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı döneminde yolsuzlukla ilişkilendirilmediğini vurgulayarak, “Kılıçdaroğlu’nu eleştirebilirsiniz ama çalmadı, çırpmadı. Dürüst adamdı.” dedi.
“Yüzüne Tükürürler” Sözlerine Sert Tepki
Selvi, Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımında dile getirdiği, “Aday olmama kararımın nedeni 'aday olursan yüzüne tükürürler' diyen siyasetçilerin tehditleri değildir. Çünkü çalanların yüzüne tükürürler ve ben çalmadım” sözlerini hatırlattı. Bu açıklamaların, CHP'li Gökan Zeybek ve Ekrem İmamoğlu'na gönderme olduğuna dair yorumları da köşesinde paylaştı.
Selvi'den Kılıçdaroğlu’na Sahip Çıkma Mesajı
Gazeteci Selvi, Kılıçdaroğlu’na yönelik linç kampanyasına karşı çıkarken, siyasette eleştirinin dozunun kaçırılmasının hem kişisel hem de toplumsal düzeyde kırılmalara yol açtığını belirtti.