Antalya Büyükşehir Belediyesi planlı, kurallı ve kimlikli bir kent için 19 ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Fatih Bulvarı’nda kaldırım çalışmasına başladı.
FATİH BULVARI’NDA KALDIRIM ÇALIŞMASI

Finike Fatih Bulvarı’nda kış öncesi çalışma başlatanBüyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yolla aynı hizada olan kaldırımları sökerek yükseltiyor. Ekipler bulvar üzerinde toplam 2 kilometrelik kaldırım çalışması gerçekleştirecek.

KALDIRIM TAŞLARI BOYANIYOR

Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi temizlik ekipleri de Hasyurt Mahallesi’nde çalışma yapıyor. Milli Egemenlik Caddesi’nde kaldırım taşları sürücülerin dikkatini çekmek ve kazaların önüne geçmek için sarı-beyaza boyanıyor. Ekipler aynı zamanda Hasyurt merkezinde yaya yollarını da boyuyor. Finike de ayrıca trafik güveliği için mahalle yol ve kavşaklarına uyarıcı levhalar takılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kale Mahallesi Askerlik Şubesi yol hattında, Kızılca Mahallesi yol kavşağı ve yol üzerinde ikaz levhalarını yerleştirdi. Her mahalleyi temizlik aracı ile karış karış süpüren Finike Hizmet Birimi Temizlik ekipleri ise yol kenarlarında uzayan otları biçerken temizlik çalışması da yapıyor.

ASAT’TAN YAMA ÇALIŞMASI

ASAT Genel Müdürlüğü ise gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yolların asfalt yamasını yapıyor. Ekiplerin Sahilkent Mahallesi Doğu Yaşar Caddesi ile Hasyurt ve Yeşilyurt Mahallelerinde gerçekleştirdiği asfalt çalışması vatandaşların da takdiriyle karşılanıyor.  ASAT Finike Şube Müdürlüğü ekipleri ise Arif Mahallesi’ndekot bozukluğu nedeniyle evine su giren vatandaşların mağduriyetini gidermek için harekete geçti. Finike Belediyesi ve ASAT’ın ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile vatandaşların yaşadığı sorun giderildi.