Portakal Bahçem 100 yıldan uzun bir süredir aile geleneğini sürdüren bir şirkettir. Büyüklerinden edindikleri engin tecrübelerle birlikte sizlere en iyi ürünleri dalından sunuyorlar. Finike üzerinde çiftçilikle uğraşarak şu an ciddi bir yayılım göstermişlerdir. Portakal fidanları ekerek bu hayata adım atmışlardır. Ancak ilerleyen yıllarda sadece bununla kalmayıp:

Portakal Bahçem

Gibi daha birçok farklı narenciye meyvelerine yer vermeye başlamıştır. Aynı zamanda her biri oldukça büyük bir özenle yetiştirilmektedir. Sağlık standartlarına da son derece uygundur. Üretimleri sırasında doğadan alınacak en yüksek verim alınır. Sizlere mevsim meyveleri sunmaya özen gösterirler. Özellikle de son zamanlarda hastalıklar baş göstermişken mevsiminde meyve tüketimi çok önemlidir. Portakal Bahçem tüm bunları göz önünde bulundurarak sizlere en iyi vitamin depolarını sunmaya devam ediyor.

Portakal Bahçem

Üstelik oldukça uygun fiyatlarla her ailenin satın alabileceği ürünlerdir. Kaliteye bir tık ile kolayca sipariş vererek ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu sayede Fenikenin eşsiz meyvelerinden yiyerek keyifli, sağlıklı bir kış sizleri bekliyor olacaktır.

Portakal Bahçem

Online Meyve Satışı Portakal Bahçemde

Atalarının yapmış olduğu satış şeklinde değişiklikler gösteren Portakal Bahçem online üzerinden ilerlemeler göstermektedir. Artık hemen hemen her firma bu platformlar üzerinden ilerlemeler göstermektedir. Aynı zamanda online meyve satışları sizleri korkutmasın. Ürünler Portakal Bahçem ekipleri tarafından son derece özenle seçilerek paketlenirler. Sizlere en özenli haliyle ulaşımları sağlanır. Bu sayede gönül rahatlığıyla tüketim sağlayabilirsiniz.

Portakal Bahçem

Uygun Tüketim Standartlarına Sahip Ürünler

Portakal Bahçem üzerinde yetiştirilen bütün ürünler tüketim standartlarına uygun olarak yetiştirilmişlerdir. Aynı zamanda sizlere farklı ürünlerle de hizmet vermektedir. Sadece meyve satışı gerçekleştirmeyen firma sizlere:

Ürünlerine de yer vermektedir. Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan firma buna uygun olarak sizlere hizmet vermektedir. Sizler siparişinizi verdiğiniz anda istediğiniz ürünler en taze haliyle dalından o an kopartılıp sizlere ulaştırılır. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için Portakal Bahçem en doğru tercihlerden birisidir. Dalından taze üretim ve mevsim standartlarına da uygun meyveler sayesinde sağlığınız daima güvende.