Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde 26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında bu yıl 56’ncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında ilçeleri gezmeye başlayan film tırı Finike’de “Can Dostlar” ve “Bizim İçin Şampiyon” filmlerin gösterimlerini yaptı. Finike15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen gösterime ilgi yoğun oldu.Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu film gösteriminde vatandaşlara Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de eşlik etti.

ÇOCUKLAR AİLELERİYLE İZLEDİ

Sürekli telefonlarıyla oynayan zamane çocuklarının parkta oynamaya karar vermesiyle başlayan maceranın ele alındığı “Can Dostlar” filmi özellikle çocuk izleyicilerin beğenisini topladı. Aileleriyle birlikte filmi izleyen çocuklar kendilerine bu imkanı sunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Sivas’ın bir köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın serüvenini anlatan “Bizim İçin Şampiyon” filmi de Finikelilerden yoğun ilgi gördü. 

Film Tırı 18 Ekim’e kadar 19 ilçede geçen yıl vizyonda en çok ilgi görmüş filmlerden dördünü sinemaseverlerle buluşturmaya devam edecek.