Finike’de yaşayan vatandaşları ilgilendiren elektrik kesintisiyle ilgili önemli bir duyuru yapıldı. Akdeniz EDAŞ’tan edinilen bilgilere göre, şebeke bakım ve yatırım çalışmaları kapsamında 21 Aralık 2025 Pazar günü ilçenin bazı bölgelerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesinti programına göre; 02.00–08.00 saatleri arasında bakım çalışmaları, 09.00–16.00 saatleri arasında ise yatırım çalışmaları nedeniyle belirli mahalle, cadde ve sokaklara elektrik verilemeyecek.
02.00–08.00 saatleri arasındaki bakım çalışmaları kapsamında, Antalya’nın Finike ilçesinde Merkez Yeni Mahallesi Atatürk Caddesi, Merkez Yeşilyurt Mahallesi 301 Sokak, 302 ve 305 numaralı sokaklar ile Yeşilyurt Mahallesi Atatürk (Yeni) Caddesi çevresinde, iş sağlığı ve güvenliği kuralları gözetilerek planlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.
09.00–16.00 saatleri arasındaki yatırım çalışmalarıyla ilgili detayların ayrıca duyurulacağı belirtilirken, yetkililer çalışmaların tamamlanmasının ardından enerji akışının yeniden sağlanacağını bildirdi.
Elektrik kesintisinden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların, günlük planlarını belirtilen saat aralıklarını dikkate alarak yapmaları ve gerekli tedbirleri önceden almaları istendi.



