Hint Okyanusu'nun sürprizi Mauritius'tan, Adriyatik'in büyülü mekânı Budva'ya uzanan, yeni evli çiftlere her adımda mutluluk vadeden tekne turu rotalarına Adrasan Suluada tekne turu eklendi. Balayını büyülü bir masala çevirmek isteyen çiftlere dünyanın kapılarını açarak farklı coğrafyalardan farklı alternatifler sunuluyor. Yeni evli çiftler, Türkiye'nin eşsiz coğrafyasında tam manasıyla aşka gelecekleri Adrasan tekne turlarıyla unutulmaz anılar biriktirecekler.

TAM BİR RÜYA: ADRASAN

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı turizmin yeni gözdesi Adrasan Mahallesi, deniz sevenler için biçilmiş kaftan. Denizin duruluğu, maviliği, upuzun kumsalları, ağaç evleri, bungalovları, özel tekne turları ile ideal bir balayı adresi.

  
AKDENİZİN'NIN İNCİSİ: SULUADA

Akdeniz'in incisi suluada, Adrasan tekne turları Listesi'nin başında yer alıyor. Adrasan'da aileler tarafından işletilen Bungalov ve ağaç evlerde konaklayabilir Adrasan tekne turları ile romantik gezintilere çıkabilir, berrak denizinde yüzmenin keyfini yaşayabilirsiniz. İnsanların sıcakkanlılığı, güzelliği, sahilleri, beyaz suluada'sı, her şeyiyle oldukça güzel olan Adrasan'da hem romantik hem de eğlence dolu bir balayı geçirmek mümkün. Gündüzleri sahilleri keşfedebilir, her akşam farklı mekânlarda eğlencenin ve Adrasan lezzetlerinin tadına varabilirsiniz.

MAVİLİKLERE YOLCULUK: ADRASAN

Antalya'nın sakinliği ve huzuru ile ünlü beldesi Adrasan, dünyanın en ünlü trekking rotalarından Likya Yolu'nun bir ucu. Akdeniz'in doğal güzellikleri ile çevrili plajı, kafa dinlemelik ortamı ile sırt çantalı gezginlere uygun bir balayı rotası. Burada tekne turu yapabilir, Gelidonya Feneri yolundaki Korsan ve Papaz koylarında yüzebilir, kristal gibi ışıldayan camgöbeği denizi ile Suluada'yı görebilirsiniz.