Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Doğu Karadeniz'de soğuk ve yağışlı, diğer bölgelerde ise soğuk havanın etkisi olması bekleniyor. Sıcaklığın 4 dereceye kadar düştüğü Ardahan çevrelerinde ise kar yağışının görüleceği ifade ediliyor. 

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 15°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kuzey kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı

ANKARA °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 15°C
Çok bulutlu, gece saatlerine kadar sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 19°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar Kaş, Demre, Finike, Elmalı, Kumluca ve Kemer ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON °C, 14°C
Çok bulutlu, gece saatlerinde kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu

DİYARBAKIR °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde ayrıca şu uyarılara yer verildi: 

MUĞLA VE ANTALYA'YA KRİTİK UYARI

Yarın (Perşembe) sabah ilk saatlerden itibaren Muğla’nın güney (Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye, Seydikemer), Antalya’nın batı (Kaş, Demre, Finike, Elmalı, Kumluca, Kemer) ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUZEY EGE'DE FIRTINA BEKLENTİSİ

Ege Denizi'nin kuzeyinde yarın (19.11.2020 Perşembe) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına bekleniyor. Fırtınanın Cuma günü (20.11.2020) akşam saatlerinde etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.