TURNİKE SİSTEMLERİ

Turnike sistemleri günlük hayatımızın görünmez kahramanlarından. Hemen hemen gittiğimiz her yerde turnikeleri kullanır hale geldik. Turnike sistemi hastanelerden bankalara, polis karakollarından iş merkezlerine, iş hanlarından büyük holdinglere, metrodan tren istasyonlarına, vapur iskelelerine kadar her yerde turnike sistemlerini kullanmak mümkün.

Turnikeler sadece gelen müşteriler için değil, kullanan firmaların çalışanları için de kullanılabilir. Bir kısmı sadece çalışanlar için kullanılıyor. Kartlı geçişler için uygun üretilebilecekleri gibi parmak izi ile geçişler için de ayarlanabilirler.  Aynı zamanda banka gibi yerlerde sadece geçiş amaçlı olarak da kullanılabilirler. Bununla beraber iki tarafa da dönen turnikeler gibi tek taraflı da ayarlanabilirler. Şekil olarak da farklı olabilirler. Metalden üretilirler. Turnike geçiş sistemi sayesinde hem çalışanların hem de ziyaretçilerin geçiş şart ve saatleri kontrol ve kayıt altına alınabilir. Böylece güvenlik ile ilgili önlem de alınma şansı vardır.

Turnikeler hem iş standartları hem de güvenlik açısından çok büyük bir önlem olmasa bile iş performansı açısından bir nevi belirleyici etki yaratabilir. Kartlı geçişlerde çalışanların giriş çıkış saatleri kayıt altına alınabildiği için işverenler turnike sistemlerini düzenli olarak kontrol altında tutarlar ve herhangi bir arıza durumunda da mümkün olan en kısa zamanda kontrollerini yaptırırlar. Turnike sistemi fiyatları bu yüzden de basit yapılarına rağmen önemlidirler.

Personel kartları sayesinde, çalışanların iş yerine giriş ve çıkışları rahatlıkla takip edilebilmektedir. Bu sayede tüm çalışanların ne zaman, hangi gün işe girip çıktıklarını görebilirsiniz. Böylelikle çalışanlarınız hakkında daha kolay bilgi edinmiş olursunuz. Bu yüzden günümüzde neredeyse tüm şirketler, bu sistemi tercih ederek çalışanlarının kontrolünü sağlamaktadır. Hem çok güvenli, hem de çok iyi bir sistemdir.

Personel kartları sayesinde, personellerinizin işe giriş ve çıkış zamanlarını takip etmenizin yanı sıra; bu kartlarla çalışanlarınızın şirket içindeki harcamalarını da takip etmeniz mümkündür. Böylelikle çalışanlarınızın sadece giriş çıkışlarını değil, şirket içerisinde yaptığı harcamaları da görerek bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz bu kartları yaka kimlik kartı olarak da kullanabilirsiniz ve böylece karşınızdakinin kim olduğunu görebilmeniz mümkün olmaktadır. Kartlarınız, cüzdanınızda olsa bile cihaz tarafından okunabilmektedir. Personele özel olan kartlarda; personelin adı soyadı, fotoğrafı, çalıştığı departmandaki bilgileri ve kart numarası gibi bilgiler basılabilmektedir. Personelinize özel olan bu kartlarda, personelinizin bilgilerini görebilirsiniz. Bazı şirketler, bu kartları parmak izi sistemiyle birleştirerek güvenlik açısından önlem almaktadırlar.

Kartlı geçiş sistemi; cipli kart, temassız kart, barkotlu ve manyetik bantlı olarak da hazırlanmaktadır. Sadece plastik yaka kartı olarak da kullanmanız mümkündür. Bu kartlar esnek bir kart olduğu için, kolay kırılmamaktadır. Ayrıca oldukça hafiftirler. Bu nedenle çanta veya cüzdanlarda taşınabilmektedir. Kart ölçüleri 86 X 54 X 0.8 mm'dir yani kredi kartı boyutundadır. İstediğiniz tüm bilgiler, bu kartlara basılarak personeliniz için hazırlanmaktadır. Kart, cüzdanda bile olsa cihaz tarafından kolaylıkla okunabilmektedir. Özellikle büyük şirketler için çok ideal bir sistemdir ve bu sistem sayesinde çalışanlar takip altına alınarak kesin bilgiler edinilebilmektedir.

OGS Sistemi

OGS sistemi, “otomatik geçiş sisteminin” kısaltması olarak bilinir. Artık karayolları ve araçların otopark geçişlerinde sıkça kullanılan bir sistem haline dönüşmüştür. Direkt olarak araca monte edilen bu sistem türüyle beraber, frekanslar üzerinden antene uyarılar gider ve araç geçişleri de bu aşamada herhangi bir personele ihtiyaç duymadan sağlanır.

Bu durumda hem trafik durumları tamamen önlendiği gibi, hem de kalıcı bir hizmet alma yolunda da ürünler çok daha makul bir hale dönüşmektedir. www.perkotek.com güvencesi ile sizler de dilediğiniz ürünü satın alma ve bu aşamada kullanma olanaklarına sahip olabilirsiniz. Türkiye’de ve Dünya’da yaygınlığını arttıran sistem türü, pek çok aracın köprü geçişi ve otopark alanlarına giriş yapması konusunda da kalıcı bir hizmet durumunu sıralıyor.

Yazılımdan araç geçişlerini görmek mümkün!

Eğer sizler de işyeri olarak OGS sistemi geçişi yapan bir alana sahipseniz, bu aşamada Perkotek güvencesi ile sunulan yazılım üzerinden tüm araçların geçişleri ile alakalı fikir alma şansına sahip olabilirsiniz. Bu konuda öncü fikrimiz ve doğru çalışma ürünlerini sizlerle buluşturma noktasında çalışıyoruz. Cezp edici ürün türlerinin tamamını satın almak veya inceleme altında tutmak adına web sitemize girişinizi gerçekleştirin ve bu alanda önem arz eden ürün türlerinin tamamını deneme şansına sahip olun.

Bugüne kadar 60,000’in üzerinde ürünü sahipleri ile buluşturmuş olan Perkotek, alanında da kullanışlı olan ürün türlerini bir tık kadar uzağınıza taşımaktadır. Bu alanda ise makul şartlar altında sunulmuş olan ürünlerin tamamı, sizlere de olabildiğince makul şanslar iletiyor. Teknik anlamda ilgi gören ve kullanımı bakımından da kalıcı sonuçların tamamı bir ürünle beraber kapınıza ulaştırılmaktadır. Otopark bariyeri konusunda doğru ürünler sunmak ve her daim kullanışlı alanlar yaratma konusunda çalışan Perkotek, üstün performans ürünlerini kapınıza kadar getirmekte ve kurulumu gayet basit olan bu ürün türlerini de uzun ömürlü olarak deneme fırsatlarını vermektedir. Sizin de amacınız var olan ürün kapasitesini arttırmak ve alanında önem arz eden ürünlere sahip olmak ise mutlaka sitemizi ziyaret edebilir ve işletmenizi çok daha çekici bir hale getirebilirsiniz.