Kumluca Devlet Hastanesi uzman hekim kadrosu, teknik alt yapısı, özverili çalışanları ile Kumluca halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Tüm bunların yanında ise başarılı ameliyatları ile hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Diğer illerden Hastaneye başvuran birçok hasta olduğu gibi yurt dışından hastalarda artık Kumluca devlet hastanesini tercih etmeye başladı.

 
Görme güçlüğü çeken Lübnan asıllı Rusya vatandaşı S.A’ya yapılan tetkikler sonucunda ameliyat kararı verildi. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Koray Koraltan Demir ve ekibinin başarı ile gerçekleştirdiği ameliyat ile göze Akıllı lens yerleştirilmiştir. Rus vatandaş S.A. ise tekrar sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.


Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan; “Hastane olarak en büyük amacımız ve arzumuz, Kumluca halkına en etkin şekilde sağlık hizmeti vermektir. Hastanemizde gerçekleştirilen bu ve benzeri birçok ameliyat sonrası hastalarımızın şifa bulması benim ve ekibimin en büyük mutluluğudur. Hastanemizin kalitesini bilen birçok hasta il dışından hastanemize gelirken artık yurt dışından hastaların bile bize tercih etmesi en büyük mutluluk kaynağımızdır. Bu ameliyatı gerçekleştiren doktorumuza ve değerli ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum.”