Sonbahar aylarında tatil yapmak, doğanın en özel dönemlerinden birinde, harika renklere tanık olma anlamına geliyor. Bununla birlikte en çok merak edilen konular içinde sonbahar aylarında tatil için nerelerin tercih edilebileceği geliyor. Kiralık villa platformu Hellovillam kurucusu Sercan Korkuç, sonbaharda en çok tercih edilen tatil bölgelerine ilişkin önemli önerilerde bulundu.

Sonbaharın güzelliklerini sunan bir Marmara şehri: Bursa

Hellovillam kurucusu Korkuç, sonbahar için tercih edilebilecek tatil bölgelerine dair şunları söyledi:

Kiralık villada tatil yapmak, tatil için bir plan yaparken ilk akla gelen seçenekler içinde yer alıyor. Güvenilir villa kiralama platformlarında bulunabilen tatil villalarında denize sıfır konumda, jakuzili ve lüks birbirinden harika villalar mevcut. Tabii ki yaz ayları sona erdiğinde, merak edilenlerin başında sonbahar için uygun tatil bölgeleri nereler sorusu geliyor. Yaz sıcaklarının tamamen gitmediği, doğanın en özel renklerine tanık olmanın mümkün olduğu sonbahar dönemi tatil için harika bir deneyim sunuyor. Bu konuda Bursa, son yıllarda çok ilgi görüyor.

Hellovillam bursa

Günlük ve haftalık harika tatil villalarının yer aldığı Bursa, doğa ile iç içe bir ortamda tatil sunuyor. Bursa kiralık villa seçenekleri, tatil için ucuz kiralık villa arayanlar için öne çıkarken, aynı zamanda havuzlu yapısı ile yazlık villa konseptini de getiriyor. Doğa içinde, bahçeli özelliği ile öne çıkan Bursa tatil villaları gözden uzakta konumu ile hem balayı villaları hem de muhafazakar tatil villaları barındırıyor. Marmara Denizi’nin eşsiz mavi tonları ile Uludağ’ın yeşilini bir araya getiren Bursa, villa tatili için düşünülebilir. Ulaşım kolaylığı sunması ve İstanbul’a yakın olması da Bursa’yı öne çıkaranlardan.

Sapanca Gölü’nün huzur dolu atmosferini yaşatan Sapanca

Sapanca kiralık villa ve bungalov konusunda en çok ilgi gören yerler arasında bulunuyor. Sapanca villaları, en iyi villa kiralama sitesi seçenekleri üzerinden keşfedilebilir. Geniş aileler için çocuk havuzlu villaların yer aldığı Sapanca’da, evcil hayvan sahipleri için de evcil hayvan kabul eden villalar mevcut. Sapanca dört mevsim ilgi gören bir yer ve İstanbul, Kocaeli, Ankara’ya yakın konumu nedeniyle de tercih ediliyor, ancak sonbahar tatili dendiğinde Sapanca, alternatiflerine göre bir adım önde. Bunun nedeni de harika doğasının eşsiz bir deneyim sunması.

Sapanca gölü

Sapanca Gölü çevresinde yer alan villa ve bungalovlar, sakinliği, huzuru keşfetmek isteyenlere hitap ediyor. Göl kenarında yürüyüş yapma, serpme köy kahvaltılarının tadını çıkarma ve birçok olanak ile Sapanca tatili birçok kişiye, tatilde aradığını sunuyor.

Sapanca ve Bursa dışında sonbaharda villa tatili için tercih edilebilecek yerler arasında, İstanbul’a yakın konumu ile Karadeniz’in eşsiz atmosferini yaşatan Ağva ve Şile öne çıkıyor. Ege ve Akdeniz’de sonbahar tatili yapmak isteyenler içinde Çeşme, Bodrum, Fethiye ve Kaş her zaman olduğu gibi popüler. Sonbahar tatilinde kapalı ve ısıtmalı havuz, jakuzi gibi olanaklarla hem aileler hem de arkadaş grupları için harika bir tatil atmosferi yaşamak mümkün. En önemli fırsatlardan biri de, yaz aylarına göre sonbaharda fiyatların makul seviyede olması.