Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre;

Rüzgar; Karadeniz kıyılarında hafif, Ege ve Akdeniz'de orta şiddette esecek. İstanbul ve Bursa'da gökyüzü parçalı bulutlu sıcaklık 27-28 derecelerde seyredecek. Ankara ve İzmir'de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ankara 23, İzmir 29 derece.

Marmara Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu, edirne ve çevresinde sağanak yağış bekleniyor sıcaklık 27 derece. Kocaeli 29, balıkesir 30, çanakkale 30 derece

Ege Bölgesi'nde hava gök gürültülü sağanak yağışlı Denizli ve Muğla'da 27, Kütahya'da 22, Afyon'da 21 derece sıcaklık ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesi'nde Mersin ve çevresi parçalı bulutlu diğer yerler gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Beklenen en yüksek sıcaklık adana'da 30, diğer yerlerde 26-27 derece olacak. Antalya, Adana çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor..

İç Anadolu Bölgesi'nde Eskişehir, Konya ve Kayseri'de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor sıcaklık 23-24 derecelerde ölçülüyor. Sivas'ta hava parçalı bulutlu sıcaklık 25 derece.

Karadeniz Bölgesi kısa süreli yerel yağmurlarla yer yer ıslanacak. Bolu 25, Samsun ve Trabzon 22, Gümüşhane 23 derece sıcaklıkta olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek havanın genellikle parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Kars 25, Erzurum 24, Malatya 30, Hakkari 28 derece

Güneydoğu Anadolu'da gökyüzü parçalı ve az bulutlu. Sıcaklık 29 derece ve üzeri ölçülüyor.