Güleşir’in en son halk plajı civarında görüldüğü tespit edildi. Bölgedeki bir işletmeden alışveriş yaptığı bilgisine ulaşılan Güleşir’in ceketi, göl kenarında bulundu. Bu ipuçlarının ardından arama faaliyetleri göl çevresine ve ormanlık alana yoğunlaştırıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polislerin de destek verdiği çalışmalarda, bugün sabah saatlerinde acı haber geldi. Hilmi Güleşir’in cansız bedeni gölde bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, herhangi bir darp ya da boğuşma izine rastlanmadığı bildirildi. Ancak kesin ölüm nedeni, otopsi sonucuyla netlik kazanacak.
Yetkililer, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yönünde henüz net bir bulguya ulaşılamadığını, soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü açıkladı. Güleşir’in ailesi ise olayın şüpheli olduğunu ve aydınlatılması için adli sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.
Anahtar Kelimeler: Burdur, Hilmi Güleşir, kayıp kişi, gölde ceset bulundu, intihar mı cinayet mi, Burdur Gölü, halk plajı, Kuruçay köyü, kayıp vakası, dalgıç arama, Antalya polisi, olay yeri inceleme, cinayet şüphesi, intihar ihtimali, son dakika, kayıp şahıs, göl kenarı, ceset bulundu, gizemli kaybolma, soruşturma sürüyor