Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar da il ve ilçe başkanları buluştu. İftarda parti yöneticilerine seslenen BBP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus, "İnşallah, bayram sonrası yoğun bir tempo ile aralıksız çalışmalarımız başlayacak. 2023 seçimlerinde Kayseri'den mutlu sonuçlar elde edeceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığınca parti yöneticilerine yönelik bir iftar programı düzenlendi.

İftar yemeği sonrası konuşan BBP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus, "Değerli il başkanım ilçe başkanlarım ve dava arkadaşlarım böylesine güzel ve anlamlı bir ayda bulunmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları ve dualarımızı dergahında kabul buyursun. Takdir Edersiniz ki 2 yıl süren pandemi ile mücadelede bir araya gelememenin üzüntüsü içerisindeydik. Çok şükür ki bugun aynı masada birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tabiki üzüntümüzde var acı kayıplarımız oldu rabbim rahmeti ile muamele eylesin" dedi.

BBP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus, partilerinin yol haritasına ilişkin de açıklama yaptı. Ulus, "İnşallah bayram sonrası yoğun bir tempo ile aralıksız çalışmalarımız başlayacak. 2023 Seçimlerinde Kayseri'den mutlu sonuçlar elde edeceğiz. İnşallah kıymetli hemşehrilerimiz Kayseri'miz için vatan millet bayrak ezan ilahi kelimatullah davası için yılmadan yorulmadan mücadele vereceğiz." şeklinde konuştu.