Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın ve Başkan Yardımcısı Ömer Küçükkaya, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir’i ziyaret etti.Hafta sonu yapılan genel kurulda güven tazeleyen Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın ve Başkan Yardımcısı Ömer Küçükkaya, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir’i ziyaret etti.

Ziyarette projelerinden bahseden Başkan Veli Yalçın, Bursa’da yaklaşık 30 binin üzerinde Çanakkaleli yaşadığını belirterek, “Hemşerilerimizle Bursa’da biraraya gelerek çeşitli proje ve etkinlerle bütünleşmiş olacağız. 18 Mart ve Çanakkale Geçilmez ruhunu Bursa’da daha iyi yaşayacağız. Bursa merkezli kurulan İnternet Gazetecileri Federasyonu ile her türlü işbirliği ve desteğe hazırız. Teknoloji ve pandemi sürecinde internet gazeteciliği daha büyük bir ivme yakaladı. Umuyoruz, medya sektörünün yenilenme ve değişim süreciyle ülkemiz iyi yerlere gelecektir” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden İGF Genel Başkanı Mesut Demir de, “Ben de bir Çanakkaleli olarak Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni süreçte Bursa ve Çanakkale adına güzel projelere imza atacağına inanıyorum. Bu vesileyle genel kurulda seçilen Başkan Veli Yalçın ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.