Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar aracılığıyla Hudut Kartallarına seslenerek, "Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi" dedi.ANKARA (İGFA) - Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile sınır hattındaki inceleme ve denetlemeleri sürüyor.

Sınırın sıfır noktasında hudut güvenliğine yönelik alınan tedbirleri yerinde inceleyen Akar, beraberindeki Komutanlarla Şehit Yüzbaşı İlker Acar Hudut Karakoluna da gitti.

Buradaki incelemelerinin ardından Mehmetçik ile öğle yemeğinde bir araya gelen Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

Telefondan hudut kartallarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine Bakan Akar’ın hudut hattındaki denetlemelerinin önemine değinerek başladı. Mehmetçiğe görevinde başarı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Ordumuzun siz değerli mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, sözlerinin sonunda Mehmetçiğin geçmiş bayramını da kutladı.

https://youtu.be/EUbEU1dktME