• Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuarlarda adeta gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Firma, Münih’te düzenlenen Intersolar Europe Fuarı'nda da yerini alarak, en son teknoloji ile geliştirdiği ürünlerini sergiledi. ANTALYA İGFA-  Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Münih’te düzenlenen Intersolar Europe Fuarı'nda birbirinden yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. 

11-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, fuarda en son teknoloji ile geliştirdikleri ürünlerini sergilediklerini söyledi. Sektörlerini ilgilendiren yurt içi ve yurt dışı fuarlarda aktif bir şekilde yer almaya özen gösterdiklerini ifade eden Sarvan, “Fuarlar sektörümüzün gelişmesi açısından bir fırsat. Fuarlar aracılığı ile dünyanın dört bir yanına ihraç ettiğimiz yenilikçi ürünlerimizi katılımcılarla bir araya getiriyoruz ve sektörel çalışmalar hakkında bilgi sahibi oluyoruz” dedi.

Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Intersolar Europe Fuarı’nda stantlarına ilginin fazla olduğunu ifade eden Sarvan, fuarın kendileri için oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

GÜZEL İŞ BİRLİKLERİNE İMZA ATTIK

Fuarda gerçekleştirdikleri ikili iş görüşmeleri ile güzel iş birliklerine imza attıklarını dile getiren Sarvan, “Alanında uzman ekibimizle birlikte dünyanın pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle yeni iş bağlantıları kurma şansı yakaladık. Son teknoloji ile ürettiğimiz ürünlerimiz ziyaretçilerimizin beğenisini topladı. Sektörün öncü firması olarak bu tür organizasyonlarda etkin bir şekilde yer almaya ve ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.