Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla organize ettiği yemek programında Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi. Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyes tarafından düzenlenen programda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç selamlama konuşması yaptı. 

 Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, “Her zaman bir telefon kadar uzağımızda olan, her zaman bizlerin destekçisi olan TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, değerli iş insanları Adem Mağralı ve Sami Kervancıoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

 

Program sonunda Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ne desteklerinden dolayı İş İnsanları Adem Mağralı ve Sami Kervancıoğlu’na Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak tarafından plaket takdim edildi. 

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan hayırsever iş insanı Adem Mağralı, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hayrettin Güngör ev sahipliğinde, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanımız, ağabeyimiz Celalettin Güvenç ve şehrimiz değerli iş insanı Sami Kervancıoğlu'nun da katılımıyla Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldik. Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı sayın Mustafa Çakmak ve yönetimi bizleri onurlandırarak bizlere teşekkür plaketi takdim ettiler. Bu plaket benim için çok özeldir ve hayatımda aldığım en değerli ödüllerin başında gelmektedir. Benim en büyük teşekkürüm de plaketim de, ödülüm de o kardeşlerimizle bir araya gelmektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinin yanında o aileden biri olacağım inşallah" dedi.