• Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası, yenilikçi ve kaliteli çalışmaları ile gurur verici işlere imza atmaya devam ediyor. Firma, KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde düzenlenen ve EFQM modeli referans alınarak verilen Bursa Kalite Büyük Ödülü’ne layık görüldü. BURSA İGFA- 27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90.000 kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji şirketi olan Hitachi Astemo’nun Türkiye Fabrikası, başarılı ve kaliteli çalışmalarının karşılığını almaya devam ediyor.

Firma, KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde düzenlenen ve kalite kültürünü ülkemizde yaygınlaştırmak, kalite çalışmalarını teşvik etmek, iş mükemmelliğine ulaşma çabasında olan kurum ve kuruluşları ödüllendirmek ve onurlandırmak amacıyla gerçekleştirilen Bursa Kalite Ödülü sürecinde, Kalite Büyük Ödülü’nün sahibi oldu.

Ödül hakkında açıklamalarda bulunan Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, böylesine değerli ve anlamlı bir ödüle layık görüldükleri için duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ÖRNEK BİR FİRMA OLMAK HEDEFİYLE İLERLİYORUZ 

Bursa Kalite Büyük Ödülü’ne sahip oldukları için çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Bayram, “Globaldeki hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlerken, bu yolda kazanmış olduğumuz ödüller bizi daha da fazla motive ediyor. Şirket olarak, daima gelecek odaklı hareket edip mükemmeli hedefliyor ve her alanda sürdürülebilir başarıyı sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda; kalite olgusu da firmamız için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. İş stratejilerimizde yüksek düzeyde performans sergilemek ve kendimizi sürekli geliştirerek örnek bir firma olmak hedefiyle ilerliyoruz” dedi.

KALİTE SÜREKLİ BİR YOLCULUK

Kalitenin ulaşılan bir hedef değil sürekli bir yolculuk olduğunu belirten Bayram, bu bilinçle çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Bayram, sürdürülebilir bir büyüme ve sürekli iyileştirme felsefesi ile hep daha iyisi için mücadele ettiklerini dile getirerek, “Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Kalite, firmamız için ulaşılan ve korunan bir düzey değil dünyanın gelişimine paralel olarak şekillenen, koşullara göre değişen ve yenilenen bir hedef. Bu hedef doğrultusunda da tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber el ele vererek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Elde ettikleri tüm başarılarda olduğu gibi bu başarıda da ekip arkadaşlarının büyük emeklerinin olduğuna dikkat çeken Bayram, tüm çalışma arkadaşlarına özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür etti.