İYİ Parti olağanüstü Muğla İl Kongresi'nde, geçtiğimiz günlerde TBMM’de İYİ Parti Grup Toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendi rozetini Başkan Saatcı’ya takmasıyla resmi olarak yeniden İYİ Partiye dönen Başkan Saatcı büyük ilgi gördü.(AJANS CANKA)-Kongreye İYİ Parti Muğla Milletvekili Ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, İYİ Parti GİK Üyesi Sevin Çağlayan, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ve önceki 4 dönem Fethiye Belediye Başkanı olan Behçet Saatçı da konuk oldu.

Behçet Saatçı’yı yeniden aralarında gören Muğlalı İYİ Partililer; “Behçet Başkan, zaten bizden hiç ayrılmamıştı. Siyasi ahlak gereği 2019 seçimleri öncesinde rozetini genel merkeze emanete bırakmıştı, şimdi geri aldı.” sözleriyle, memnuniyetlerini dile getirdiler. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Saatcı,  "2016 yılının 19 Temmuz'undan itibaren benim bu yapıda harcım var. Bu parti kurulduğu andan itibaren bu partiye emek veren, görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Bizim 80 milyon vatandaş içerisinde bir tane kardeşimizi kaybetme lüksümüz yok.

Siyasi partiler araçtır. Amaç ülkemizi yaşamaktan keyif alınan, çocuklarımıza umut olan, hayaller kurduğu bir ülke haline getirmektir. Şimdi biz 2019'da tarihi bir yolculuğa çıkmıştık. Bu anlamda bizimle beraber hareket eden 200 bin Muğlalı var. Şimdi biz 1 milyon Muğlalının oyuna talibiz. Hiç kimse kusura bakmasın. Bu saatten sonra 13 ilçe ve Muğla bizim. Türkiye bizim" dedi.