İzmir Bergama'da Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için toplantı yapıldı. İZMİR (İGFA)- Bergama Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin masaya yatırıldığı ve değerlendirildiği toplantı Belediye Taş Bina'da gerçekleştirildi. Başkan Koştu; “Yeterli istihdam alanları olmayışı nedeniyle işsizliğin önemli bir sorun haline geldiği Bergama’mız da yeni iş alanları için, gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Hakan Koştu, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Tarım ve Orman Bakanlığı Şube Müdürleri Aylin İnan, Recep Durukan ve İZTO Temsilcisi Hitay Baran katıldı. Bergama’da kurulacak olan OSB için ÇED sürecinin devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Koştu, "ÇED süreci devam eden OSB'miz ile şehrimize değer katıp, istihdam sağlayacağız" dedi.

Bergama’ya kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin büyük destek verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projemiz başta olmak üzere Sayın Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, desteğini bizlerden hiç esirgemiyor. Kendisine bu vesile ile bir kez daha çok teşekkür
ediyorum” dedi.