Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Niğde'nin taleplerden oluşan "Kırmızı Dosya" ile istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Gültekin, Niğde'nin yatırım taleplerini dile getirdi.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Ak Parti Genel Merkezinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Niğde’ye destekleri için teşekkür eden Gültekin, Kayseri yolunda bulunan Niğde 2 Organize Sanayi Bölgesi ödeneklerinin artırılması ile doğalgaz hattının yapılması, baraj ve gölet ihalelerinin yapılması, İl Özel İdaresine ek ödenek, Niğde’nin IPARD–Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı- kapsamına alınması, Niğde Kale ve Çevresi Koruma ve Yenileme projeleri konuları iletilerek destek istedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin yaptığı açıklamasında; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destekleri için teşekkür ederken “Niğde için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz, Niğde’yi Anadolu’nun parlayan yıldızı yapacağız” dedi.