Manisa'da MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Mandallı Mahallesinde 500 metre dere temizlik çalışması yaparak taşkın riskine son verdi. MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmaları ile yağışlı havalar öncesinde önlem almaya devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetli’nin Mandallı Mahallesinde 500 metrelik alanda dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile tarım arazileri koruma altına alındı.

Mahalle Muhtarı Adem Erbay, çok iyi bir çalışma yapıldığını kaydederek, "Geçtiğimiz yıllarda bir taşkın yaşanmıştı. MASKİ’yle bir dilekçe ile talepte bulunmuştuk. Sağ olsunlar hemen dere yatağında temizlik çalışması yapıldı. Dere yatağının olduğu bölge tarım arazilerinin içinden geçiyor. Yapılan çalışma ile hem can hem de mal güvenliğimiz koruma altına alınmış oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.