Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye'de ikinci ilçe başkanlığı hizmet binasının açılışını Bursa'nın Mudanya ilçesinde gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NA ADAY OLACAĞIM AMA..

Vatandaşlara seslenip hükümet ve muhalefeti eleştiren Muharrem İnce, 50+1'i Türkiye, Memleket Partisi'ni birinci parti yapacağını öne sürerek, Cumhurbaşkanı adaylığı konusuna da değindi. "Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" diye soran İnce, "Vallahi üyeleri belirleyecek. Muharrem İnce sen aday olacak mısın? Evet, ben aday olacağım! Ama bakarsın başka bir vatan evladı çıkar, belli mi olur? Birlikte güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Mudanya'ya Kurucu İlçe Başkan olarak bir hafta önce ataması yapılan Hasan Yıldırım'ın kısa sürede parti binasını oluşturarak, örgütlenmeye hız verdiklerinin altını çizen Genel Başkan İnce, gençlere seslendi. Türkiye'nin gündemini gençlerle konuşarak belirleyeceklerini belirten İnce, "Memleket Partisi iktidarında internet, hızlı ve ücretsiz olacak. Avrupa'nın en pahalı ama en yavaş interneti bizde, bunu gençlerle değiştireceğiz" dedi. İnce, gençlere güzel hayaller kurduracaklarını belirterek, 30 yaşı aşmamış gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açılış ile birlikte CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne katılan genç meclis üyesi Mehmet Er'e de başarılar dileyen İnce, "Dikkatli çalışıyorsun önümüzdeki dönem burada belediyeyi alıyoruz" dedi. Halkı ve esnafı selamlayan İnce, Balıkesir'e hareket etti.