BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'nin en kapsamlı projelerinden biri olan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona yaklaşıldı.

Yüzlerce engelli, yaşlı, Alzheimer hastası ve aileleri  için günde 500'ün üstünde kişiye hizmet verecek olan BAREM, huzur evi, tiyatro ve sinema, terapi uygulama bahçeleri, sosyal donatı alanları, modern bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve ailelerin kendilerine özel zaman ayıracakları bölümlerden oluşuyor. 

Yapımında sona gelinen Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 14 bin 162 metrekare üzerinde kampüs şekilde inşa edildi. Bina 200 yaşlı, 150 engelli, 150 Alzeheimer hastası olmak üzere toplamda 500 kişiye hizmet verirken bunun yanında ailelerinde kendine zaman ayırması için özel alanlar oluşturuldu.

Projeyi yakından inceleyen ve bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak faaliyetlerimizin çevre ve toplum üzerindeki olumlu etkilerinin farkındayız. Bu proje de insanlar içinbüyük bir moral kaynağı, ülkemiz için de örnek teşkil etti. Çalışmalarda sona gelindi. Çevre ve bahçe düzenlemesiyle yakın zamanda burasını hizmete sunmuş olacağız.” dedi.