Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz organize edilen 'Sahilde Sinema Var/Maskeli Sinema' etkinliği yoğun taleple devam ediyor. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları içerisinde açık havada sinema keyfini bu kez çocuklar yaşadı.

AİLE BOYU SİNEMA

Konyaaltı Sahili Beach Park Varyant Meydanı'nda ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara özel ‘Karlar Kraliçesi 4’ animasyon filmi yayınlandı. Giriş kapılarında güvenlik görevlileri çocukların ve yetişkinlerin ateş ölçümlerini gerçekleştirdi. Alan girişinde vatandaşların el dezenfekteleri yapıldı, maskesi olmayanlara maske verildi. Daha önce rezervasyon yaptırdıkları numaralı sandalyelerde yerlerini alan çocuklar, patlamış mısır almayı da ihmal etmedi. Animasyon filmini heyecanla izleyen çocuklar aileleriyle birlikte güzel bir Akdeniz akşamında eğlence dolu saatler geçirdi.

SİNEMA KEYFİ SÜRÜYOR

Antalyalılara yıldızlar altında sinema keyfi yaşatan etkinlik Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yeni gösterimlerle sürecek. Son dönemin en beğenilen Türk filmleri izleyicilerle buluşacak. Etkinlik kapsamında 2 -4 Temmuz’da “ Bizim İçin Şampiyon”, 3- 5 Temmuz’da da “7. Koğuştaki Mucize” filmi, saat 20.30'da izleyiciyle buluşacak. Etkinliğine katılmak isteyenlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi web sitesinden katılım başvurusu yapması gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi