Kumluca Belediyesi, Engelliler Günü kapsamında özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğretmenlerinin katılımıyla “Biz Birlikte Varız!” temalı anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesisleri’nde gerçekleşen program, birlik, dayanışma ve sevgi vurgusuyla dikkat çekti.

Etkinliğe Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ramazan Hoyrazlı, CHP İlçe Başkanı Emre Güzelyürek, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ay, belediye meclis üyeleri Ahmet Karakuş, Aydın İlkuçan, Feride Salur Güleç, Hasan Acar, Mustafa Uysal, Kamile İrem Topaloğlu ve Selahattin Aydil katıldı. Program, özel gereksinimli bireyler, aileleri ve özel eğitim öğretmenlerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Müzik ve Dayanışmanın Buluştuğu Anlar

Organizasyon yemek ikramı ile başladı. Ardından sahne alan Grup Bergüzar, seslendirdiği şarkılarla programa renk kattı. Özel gereksinimli bireyler ve aileleri, konser boyunca müzik eşliğinde keyifli vakit geçirerek unutulmaz anlar yaşadı.

Başkan Avcıoğlu: “Engeller Sevgiyle Aşılıyor”

Konser öncesinde konuşan Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Kumluca’da Kış Öncesi Sosyal Destek!
Kumluca’da Kış Öncesi Sosyal Destek!
İçeriği Görüntüle

> “Böyle güzel bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sevgi engel tanımıyor; engeller sevgiyle aşılıyor. Kumluca Belediyesi olarak özel gereksinimli kardeşlerimize destek olmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm kurumlarımıza, fedakâr ailelerimize ve birazdan sahne alacak Kumlucalı sanatçılarımız Grup Bergüzar’a teşekkür ediyorum.”

Katılımcılardan Teşekkür Mesajları

Etkinliğe katılan özel gereksinimli bireyler ve aileleri, kendileri için düzenlenen bu özel programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Kumluca Belediyesi’ne teşekkür etti. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalık oluşturma açısından büyük önem taşıdığını söyledi