Online arama verilerine göre bu yıl tatil için en çok Olimpos ve Adrasan tercih ediliyor. Ardından sırasıyla Bodrum, Marmaris ve Alanya geliyor.  
 
68 oda 150 yatak kapasitesi ile Antik Kent olympos'ta faaliyet gösteren Olympos Yakamoz Pansiyon, ayda 120 bin ziyaret alan ve güncel haberlerin kaynağı lider haber platformu Batı Akdeniz Haber ile işbirliği yaptı. Yakamoz Pansiyon, bu işbirliğiyle kendi sitesi haricinde bir online platformdan rezervasyon almaya başladı.

Sitenin 2017 verilerine göre, yılın ilk yedi ayında arama motorlarından "olimpos pansiyon" kelimesi 144 bin 267 kez arandı. Tüketicinin en çok aradığı  kelime ise "olimpos" oldu. Sırasıyla Olimpos Pansiyonları ve Olimpos Pansiyon Fiyatları takip etti. Olympos Yakamoz Pansiyon 2017 rezervasyon verileri de arama verileriyle paralellik gösterdi. Olympos Yakamoz Pansiyon'un şu ana kadarki 2017 rezervasyon verilerine göre, en çok Kurban Bayramı Rezervasyonu yapıldı. 2017'de yapılan rezervasyonlar 2016 yazına göre yüzde 20 oranında arttı. 
Olympos Yakamoz Pansiyon sitesine http://www.yakamozpansiyon.com/ adresinden ulaşılabiliyor.