Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere; Birlik Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu, Kumluca ve Finikeli Oda ve Birlik Başkanları ile birlikte Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu ziyaret etti. 

AESOB Başkanı Dere, ziyaret esnasında Başkan Köleoğlu'na korona salgını kısıtlamaları sürecinde Kumluca esnafına verdiği destekler, sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.  

AESOB Başkanı Dere; “Pandemi sürecinde,
-Kumluca Belediyesi kiracısı olan ve faaliyetleri durdurulan esnaflarımızdan, kapalı bulundukları süre boyunca kira bedeli alınmaması, Faaliyetleri devam eden ancak olumsuz etkilenen tüm esnaflarımızın kira ödemelerinin ertelenmesi, Kira bedelleri ertelenen esnaflarımızdan gecikme bedeli alınmaması, pazarcı esnafımızdan işgaliye alınmaması,
-Esnaf-sanatkarlarımıza ve vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtılması,
-Esnaflarımızın Dükkanlarının Önleri, Pazar Yerleri, Cadde ve Sokakların dezenfekte edilmesi,
-Pazar Yerlerine, Toptancı Haline dezenfekte tünelleri kurulması,
-Ozon dezenfeksiyon ve İyonizer cihazı ile vatandaşların araçlarının ücretsiz bir şekilde dezenfekte edilmesi,
-Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarının dezenfekte edilmesi,
-Kafe, Kahvehanelerin dezenfekte edilmesi,
-Lokanta, Restoran, Pastanelerin dezenfekte edilmesi,
-Spor salonu ve benzeri işletmelerin dezenfekte edilmesi,
-İhtiyaç sahiplerine ve işyerleri kapalı esnaflarımıza gıda kolisi yardımı yapılması dolayısıyla teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'da Pandemi döneminde de, öncesinde olduğu gibi esnaflarımızın yanında olduklarını belirterek; "Esnaflarımız ve odalarımız ile işbirliği içinde yapılması gerekenleri ivedilikle yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

 
 

Editör: Haber Merkezi