Kumluca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi Kiremithane Caddesinde kaldırım çalışmasında başlanıldı. Yapılacak çalışmayla, trafik yoğunluğunun her geçen gün arttığı caddede yayaların ve özellikle de Cumhuriyet ilk ve ortaokulu öğrencilerinin güvenli şekilde ulaşımları sağlanmış olacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Bağlık Mahallesi Ketenliler Caddesi ve çevresinde yapılaşmaya bağlı olarak trafik yoğunluğunun da arttığını, belediye olarak bu caddeyi kullanan vatandaşların trafikte daha güvenli olmaları için kaldırım çalışmasına başladıklarını söyledi.

Yapılacak çalışmayla caddenin her iki tarafından yaklaşık bir kilometre uzunluğunda kaldırım yapacaklarını ifade eden Çetinkaya, “İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Buna paralel olarak da yeni yollar, cadde ve sokaklar ihtiyaca göre artıyor. Bağlık Mahallemizde Ketenliler Caddesi de bu şekilde yaya ve trafik kullanımının yoğunlaştığı bir yer. Burada ihtiyaç duyulan kaldırım çalışmasını başlattık. Çalışmalarımız tamamlandığında, hem bu caddeyi kullanan yayalarımız, sürücülerimiz hem de Cumhuriyet İlk ve Ortaokul öğrencilerimiz daha güvenli bir şekilde yolculuk yapacaklar.” dedi.