Batı Antalya Bölgesinde faaliyet gösteren Sebze ve Meyve Tüccarları Batı Akdeniz Tüccarlar Derneğinin yeni yönetimi tarafından düzenlenen yemekte buluştu

Kumluca Sanayi Sitesi içindeki Doyum Restoran Salonunda gerçekleşen yemeğe, Antalya Büyükşehir Belediyesi Batı Antalya Toptancı Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz, BeyKent Toptancı Halleri Dernek Başkanları İbrahim Uğur Çakır ve Faik Öncel  çok sayıda komisyoncu ve tüccar katıldı. 

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan, Batı Akdeniz Tüccarlar Derneğinin yeni Başkanı Mazhar Yel, kendisini dernek başkanlığına layık gördüklerinden dolayı tüccar arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Büyükşehir Belediyesi Batı Antalya Toptancı Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz ise; “ Tüccarlar toptancı hallerinin lokomotifidir. Bölgemiz örtü altı sebze üretiminin merkezidir. Narenciye, Nar ve değişik meyvelerde de oldukça önemli bir paya sahibiz. Bu yüzden bizim tüccarlarımıza onlarında bölgemizdeki ürünleri pazarlama noktasında bizlere ihtiyacı var. Bu birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelmemizin çok önemi var. Birlik ve beraberlik içinde çalışıp bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamamız gerekir. Batı Akdeniz Tüccarlar Derneğinin yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.