Kumluca Ay Yıldız Halı Saha da gerçekleştirilen çeyrek final karşılaşmaları sonucunda yarı finale kalan 4 takım belli oldu

Çeyrek final karşılaşmalarının ilk maçında Çağlar Oto,  Şah–İnn Paradise takımıyla zorlu bir karşılaşma sonucu normal sürede 1 – 1 biten maçı penaltılar ile 9-8 kazanarak yarı finale adını yazdırdı. Çağlar Oto Takımının Başkanı Kemal Demirel;“ Bu turnuva kardeşlik dostluk ve centilmenlik yarışıdır. Turnuvanın dostça, kardeşçe centilmence tamamlanmasını temenni ediyorum. Amacımız spora,  spor sayesinde kardeşliğimize ve birliğimize katkı sağlamaktır. İyi oynayan kazansın. Hedefimiz şampiyon olmak ve kupanın sahibi olmaktır” dedi. Turnuva hakkında bilgi veren Kumluca Gençlik Hizmetleri ve ilçe Müdürü Erol Koca, bu yıl 18'incisi yapılan halı saha futbol turnuvasına 25 takımın katıldığını ve maçların dört grupta lig usulüne göre yapıldığını, Yarı Finale ise, Çıralı Red-Line, Nur Pide, Çağlar Oto ve Eski Cami takımlarının kaldığını belirtti.

Yarı Final karşılaşmaları 9 Nisan Pazar günü Ay Yıldız Halı Saha Tesislerinde oynanacak.  Kuralar 03 Nisan günü saat 17:00’de çekildi.

Yarı Final Eşleşmeler

Çağlar Oto - Çıralı Red-Line

Eski Cami Ö.H - Nur Pide