Kumluca’da Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında geçtiğimiz yıllarda Belediye tarafından düzenlenen, bu yıl ise belediyenin destekleriyle Kumluca Kaymakamlığınca organize edilen halı saha futbol turnuvasının finalinde Çıralı Redline takımıyla karılaşan Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk takımı rakibini 4-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 

Yaklaşık üç ay önce başlayan ve 25 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasında toplam 81 maç oynandı. Turnuvanın finalinde Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk ve Çıralı Redline ta takımları karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında rakibine karşı üstün bir futbol ortaya koyan Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk takımı sahadan 4-0 galip ayrıldı. 

Turnuvada Çıralı Redline takımı ikinci, Çağlar Oto ve Nur Pide takımları da üçüncülüğü paylaştılar. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon takım ve başarılı sporcuların madalya, kupa ve hediyelerini Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.